Close

Aanvullende diensten

Onze aanvullende diensten zijn ontstaan door de vraag van onze klanten naar een professionele behandling van hun eigendommen met onze producten. Zodoende hebben wij ruime ervaring opgebouwd in het reinigen, herstellen, behandelen en beschermen van zowel de exterieur als het interrieur van o.a. bussen, boten, caravans, home-trailers en vrachtwagens. Wij werken op lokatie door heel Nederland, Belgie en Luxemburg. Op onze eigen locaties kunnen wij objecten tot 30 meter lang veilig en droog behandelen.

Care for Caravans & Trucks

Ook uw Caravan, woonwagen, vrachtwagen of Truck kunnen wij makkelijk onderhanden nemen. Belangrijste onderdeel hierbij is natuurlijk de verzegeling van de buitenkant met onze speciale beschermende wax zodat alles beschermd, mooi, schoon en glimmend bijft gedurende de jaar en makkelijk zelf schoon te spuiten. Elk onderdeel kan onder handen worden genomen zodat zelfs na 20 jaar rubberen delen als nieuw komen uit te zien.

Care for Boats

Boten en jachten hebben speciale aandacht nodig. Niet aleen om de aanslag van de mineralen op de boot te verwijderen maar ook om de romp te beschermen tegen toekomstige aanslag en het verminderen van de weerstand. Onze waxen zijn geschikt voor zoetwater als zoutwater boten. Het interieur van uw boot kunnen wij ook volledig onderhanden nemen en beschermen.

Voor bedrijven

Heeft u een wagenpark dan kan er altijd worden onderhandeld over de behandelingen van al uw voertuigen tegen de meest gunstigste tarieven. Zo rijden uw auto’s of bestelbussen weer in uitmuntende nieuw staat en zijn beschermd tegen weer en wind en blijven ze langer schoon.

On Location

Meestal werken wij bij grotere klanten op locatie omdat alle voertuigen of truck of trailers droog staan om volledig behandeld te kunnen worden. Beschikt u zelf niet over een dergelijke locatie dan kunt u ook bij ons langs komen volledig met vrachtwagen en trailer. Wij hebben een overdekt beveiligd werkruimte voor verlengde opleggers of dieplader tot een maximale lengte van 30 meter. Boten tot 20 meter kunnen wij ook makkelijk behandelen bij ons of bij u op locatie.


Tenzij anders vermeld zijn alle behandelingen exclusief reparaties aan bestaande schade bij inname van de voertuig. U kunt altijd bij ons terecht voor een offerte voor schade herstel ten behoeve van uw verzekeringsmaatschappij door ons erkend schade-expert.


Vrijblijvende offerte

Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Wij werken uitsluitend op afspraak.
U kunt ons dagelijks bereiken tussen 09:00 en 18:00 uur.* = verplicht

Stipt Car Clinic

Telefoon: +31 (0)70 889 32 34
Email: [email protected]

Zonweg 41, 2516 AK Den Haag


Wanneer wij op uw locatie uw object behandelen dient u zorg te dragen voor de volgende aspecten:

  • Dat er dagelijks toegang tot de locatie mogelijk is tussen minstens 09:00 en 18:00 uur
  • Dat er op een verlichte lokatie gewerkt kan worden
  • Dat er op een overdekte lokatie gewerkt kan worden in een minimum omgevingstemperatuur van 17 graden
  • Dat er toegang tot een stopcontact is
  • Dat er toegang is tot drinkbaar water

Follow Us

Keep up to date by following us on Facebook, Instagram and Twitter.