Close

Contactformulier

Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Wij werken uitsluitend op afspraak.
U kunt ons dagelijks bereiken tussen 09:00 en 18:00 uur.

* = verplicht

Stipt Car Clinic

Telefoon: +31 (0)70 889 32 34
Email: [email protected]

Zonweg 41, 2516 AK Den Haag


Over Ons

Het geheim van ons succes zit in de professionele producten die wij gebruiken. Wij blijven innoveren en proberen elk nieuwe technologie uit om nog betere resultaten te leveren.

Wij polijsten uw auto tot de ultieme glans zodat er geen krassen of hologrammen meer op de lak zitten en geven het daarna een lakbescherming met keuze uit Carnauba wax, nano coating, doorzichtige beschermingsfolie of een combinatie van de drie.

 Heeft u een nieuwe auto (niet ouder dan 1 jaar) of gaat u uw nieuw bestelde auto ophalen? Vraag dan specifiek om uw auto niet te wassen. Waar een dealer op kwantiteit mikt kijken wij naar kwaliteit. Wij werken wel samen met een aantal gerenomeerde dealerbedrijven in de regio die net zo secuur zijn over de lakverzorging als wij. Vraag dan wel expliciet dat u wilt dat uw auto een Stipt Car Clinic behandeling krijgt. Wij kunnen dan uw autolak de aandacht geven die het verdient waardoor uw lak langer mooi, beschermd en nieuw uitziet. Alle nieuwe auto’s worden voorzien van een tag. Deze tag garandeert de autenticiteit van onze behandeling en is opvraagbaar.

Wilt u uw auto laten beletteren of een auto wrap of ” carwrap ” in unieke kleur of design willen dan verzorgen wij dit zondermeer voor u. Wij werken nauw samen met de beste car wrap artiesten in Nederland en buitenland voor unieke designs en kwaliteitswerk met 3 jaar garantie, bovendien hebben wij onze eigen gediplomeerde auto wrap specialist voor uni kleur wraps.

Ook de interieur van uw auto nemen wij onder handen. Zo kunnen wij uw autostoelen, dak en alle stoffen, lederen of carbon onderdelen van de interieur reinigen, polijsten en in meeste gevallen ook repareren waar het nodig is, denk daarbij aan scheuren, hard of gebroken leder of verkleuring.Follow Us

Keep up to date by following us on Facebook, Instagram and Twitter.


Onze Ervaring

Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen wij u altijd voorzien van de juiste advies. Wij staan voor u klaar.